Priopćenje kandidacijske liste broj 1

Ima li kraja geodetskom karnevalu?

Poštovane kolegice i kolege,

Žao nam je što izbori nisu mogli proteći na način da se kandidacijske liste samo svojim Programima i argumentima predstave ostalim članovima Komore.

Žao nam je što ste tijekom vikenda, umjesto da se odmarate od radnih briga i geodezije, svjedočili uvredljivim i nepristojnim izjava predlagatelja kandidacijske liste broj 3 na društvenoj mreži Facebook.

Žao nam je što se ugasila najkorisnija Facebook grupa za nas geodete koja je do ovog vikenda služila prije svega kao mjesto razmjene ideja i međusobne pomoći kolegama. Svi smo je koristili i svima je bila korisna. Žao nam je i da je otvorena nova grupa istog naziva koja nije i ne može biti kao prethodna.

Žao nam je da je došlo do toga da ćemo svoje ime kojim Vam se predstavljamo moramo braniti pravnim postupcima prema kolegama geodetima.

ALI

• NIJE NAM ŽAO ŠTO ŽELIMO PROMJENE. NIJE NAM ŽAO ŠTO KLEVETE I UVREDE SMATRAMO NEPRIHVATLJIVIM.
  • NIJE NAM ŽAO ŠTO SMO VAM SE PREDSTAVILI IMENOM I PREZIMENOM I NIJE NAM ŽAO ŠTO ZNATE TKO SMO I ŠTO PREDSTAVLJAMO.
  • NIJE NAM ŽAO ŠTO OZBILJNO PRISTUPAMO SVEMU ŠTO RADIMO.

I NIJE NAM ŽAO ŠTO SMO SE OKUPILI NA OVU LISTU. JER SADA, VIŠE NEGO IKADA U ZADNJIH PAR MJESECI, SMO SIGURNI KOLIKO NAM JE PROMJENA U GEODEZIJI POTREBNA.

Podržite nas!

Ostani u kontaktu

Pretplatite se na obavjesti ...